Wigilia na tarnowskim rynku, ze specjalnie na tą okazję napisaną kolędą, z bigosem, prełziokami i grzańcem. Towarzystwo Dobrego Smaku zaprasza wszystkich w piątek, 22 grudnia, pod kawiarnię Hybryda.
Takiej Wigilii na tarnowskim rynku jeszcze nie było. W piątek, 22 grudnia, przy kawiarni Hybryda, przez dwie godziny, od 18.00 do 20.00 będzie można skosztować gorącego bigosu, smażonych prełzioków, prawdopodobnie największej chałki świata upieczonej przez Basię Bochny Bachny i grzańca na prawdziwym winie od Szczepana Marcinka z Winnicy Kowalówka. Grzaniec z naturalnego soku jabłkowego od Darka Zwolińskiego z Soki prosto z Sadu czekał będzie na najmłodszych. Wisienką na torcie będzie Tarnowska Kolęda, absolutny hit, napisany na tą okoliczność przez organizatora wydarzenia – Towarzystwo Dobrego Smaku. Przybywajcie!